Bérdaruzás - helyszínen történő daruzás (KCR)
Darus autó bérlése

Kérjen telefonon ajánlatot:

06 70 376-0189
vagy
06 70 504-9483

Helyszíni anyagmozgatás: 7000.-Ft-tól/óra (+ÁFA)

Szállítással egybekötött daruzás: 22.000 Ft-tól (+ÁFA)

Kapcsolat: PE-LA BAU Építőipari Kft. 1158 Budapest, Apolló u 13.

Bérelhető daruskocsi
Bérelhető daruskocsi
Bérelhető daruskocsi
Bérelhető daruskocsi

Amit vállalunk: Vállalunk kis- és nehézgép, valamint páncélszekrény szállítást, önrakodós (KCR) darus autóval. Építőipari áruszállítás, zsalu anyagok, építőanyagok, ipari berendezések szállítása, kerítéselemek, oszlopok, villanyoszlopok szállítása, bedaruzása, munkagépek szállítása.

Darus kocsi bérlés olcsón, online

Vannak dolgok, melyeket nem igazán lehet hagyományos módszerekkel szállítani méretükből és súlyukból kifolyólag. Ha például egy mobil konténert, garázst vagy egyéb méretes épületet, vagy egyéb dolgot kéne platóra emelni és szállítani, ahhoz egy darus kocsira lesz szükség. Cégünknél a darus kocsi bérlés praktikus, olcsó és online elvégezhető. Magyarországon bármilyen helyszínre biztosítunk darus kocsit, mely rengeteg különböző célra használható. Ha komoly terheket kell megmozgatni, platóra emelni, akkor a félmegoldások és a sufni szóba sem jöhet, ugyanis életveszélyes. Válassza inkább Ön is darus kocsi bérlés szolgáltatásunkat és elérhető áron biztosítunk egy minőségi, modern darus kocsit, továbbá a kívánt munkálatokban is rendelkezésre állunk. Weboldalunkon megtalálja árainkat helyszíni anyagmozgatásra és szállítással egybekötött daruzásra is. Vállaljuk kis- és nehézgép, valamint páncélszekrény szállítást, mely elvégezhető egy önrakodós (KCR) darus autóval. Ezt Ön kibérelheti tőlünk, és mindent egyben elintézhetünk. Ezen felül szolgáltatásaink között szerepel az építőipari áruszállítás, zsalu anyagok és nehéz építőanyagok szállítása, továbbá ipari berendezések, kerítéselemek, oszlopok, villanyoszlopok szállítása, valamint munkagépek szállítása és platózása. Az ilyen feladatokhoz már profi csapatra és profi eszközökre van szükség. A darus kocsi bérlés egy költséghatékony mód az Ön számára is, hogy nem mindennapi daruzási, anyagmozgatási feladatait könnyen elvégezze. Lépjen kapcsolatba velünk még ma!


Daruval rendelkező gépjármű bérlése

A darus kocsi bérlés gyakrabban válik szükségessé a hétköznapokban, mint azt a legtöbben gondolnák. A speciális szállítási körülményeket megkövetelő tárgyak esetében sokszor csak a daruval rendelkező gépjármű bizonyul megfelelőnek. Persze nem elegendő ez, hiszen a hozzáértő szakemberek is nélkülözhetetlenek a munkához. Legyen szó ipari gépek szállításáról, vagy például széf beemeléséről, a jelentős súllyal, vagy sajátos mérettel rendelkező tárgyakhoz a darus kocsi nélkülözhetetlen.

Darus kocsi bérlése profizmussal karöltve Vannak, akik a szállítási feladatokat igyekeznek maguk megoldani akár költözés, akár nagyobb ipari berendezések esetében. Fontos tisztában lenni viszont azzal, hogy egy bizonyos méret felett ez akár balesetveszélyes is lehet, hogy a tárgy sérülésének kockázatáról már ne is szóljunk. A darus kocsi bérlése során profik állnak a tevékenység mellett, és biztosítják azt, hogy a célállomásra sérülés nélkül jusson el a szállításra váró darab. Akár emeletre történő beemelés kapcsán is kifogástalan szolgáltatást biztosítanak a szakemberek.


Nagyméretű, nehéz bútorok?

A darus kocsi a megoldás! Bár a lapra szerelt bútorok korát éljük, de ma is sokak gyűjteményében megtalálhatóak márvány asztalok, nagyméretű, antik szekrények, vagy éppen a biztonságot szolgáló, kifejezetten súlyos széfek. Ilyenkor korántsem mindegy, hogy kire bízza az ember a szállítást és persze a megfelelő helyre történő beemelést. Különösen nehéz a helyzet akkor, ha emeletre szeretnénk elhelyezni a bútordarabot, és nem lehetséges a lépcsőn vagy lifttel zajló szállítás. Ilyenkor a darus kocsi bérlés megoldja a helyzetet, és gyorsabban a helyére kerül a nehéz tárgy, mint azt gondolná. Darus kocsik az építőiparban Nem ritka, hogy ipari területeken veszik igénybe a cégek a darus kocsi bérlés kínálta lehetőségeket.

A gyártósorok, ipari létesítményekben helyet kapó munkagépek esetében nem csak a helyre emeléshez szükséges a speciális segítség, hanem a platóra felhelyezéshez és a szállításhoz is. Ezt a legkönnyebben a darus kocsi használatával lehet elvégezni. Legyen szó villanyoszlopokról, komplett gyártósori elemekről, ipari berendezésekről, a megfelelő körülmények biztosításával sértetlenül érkeznek meg azok a helyszínre. A hozzáértők arra is ügyelnek, hogy a szállítás során a közlekedés kiszámíthatatlanságából fakadóan se történjen baj a szállítandókkal. Helyszíni anyagmozgatás építkezéseken A tapasztalatok azt mutatják, hogy az építkezések alkalmával nem csupán az alapanyagok gond nélküli helyszínre szállítását kell megoldani, hanem az ott történő mozgatást, a megfelelő helyre emelést is. Vannak olyan elemek, melyek kézi erővel nehezen, vagy egyáltalán nem mozgathatóak, s ilyenkor a gépi segítséggel rengeteg időt és költséget lehet megspórolni. Még akkor is így van ez utóbbi, ha a darus kocsi bérlés nyilvánvaló kiadásokkal jár. A bérdaruzás előnyeinek köszönhetően egyes munkafolyamatok jelentősen felgyorsíthatóak, így a határidők tarthatóvá válnak, és az építkezés során minden a szükséges ütemben zajlik majd. Darus kocsi az építőanyag szállításban Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a házilagos megoldások nem mindig válnak be, sőt, sokszor csak időt és feleslegs költséget teremtünk vele saját magunknak.

Az építőanyagok, alapanyagok, kerítéselemek, nagyméretű kerti tárgyak és faanyagok daruzás segítségével könnyedén a helyükre emelhetőek, és a kereskedésből történő kiszállítás is gyorsan megvalósítható ilyen módon. A daruzás mindenképpen szakértelmet követel meg, melyet a megfelelő darus kocsi bérlés területén tevékenykedő cégnél elérhet. Kell ennél több akkor, ha a kézi erő nem elegendő az anyagmozgatáshoz? Célkeresztben a biztonság A nehéz tárgyak platózásakor, a daruzás során a biztonság kiemelt jelentőséggel bír. Akár komoly sérülést is okozhatnak ezek, ha nem a megfelelő szakember kezeli a gépet, s akkor még az esetleges anyagi kárról nem is beszéltünk, amit a helytelen daruzás okozhat egy építkezésen, vagy például a méregdrága ipari gépek kiszállítása, helyszínre beemelése kapcsán. Nem véletlen, hogy a darus kocsi bérlés iránt egyre többen érdeklődnek a különféle speciális területeken. Ugyanakkor még csak különleges körülmények sem szükségesek ahhoz, hogy a bérdaruzás aktuálissá váljon. Egy-egy építkezés alkalmával is nélkülözhetetlen a nagyobb elemek kiszállításakor és a megfelelő helyre történő beemelésekor az erre a célra alkalmas darus kocsi. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az olyan cégek, melyek darus kocsi bérlés szolgáltatással állnak rendelkezésre, általában költöztetés, lomtalanítás, sitt szállítás kapcsán is jelentős hozzáértéssel, és persze a kellő gépparkkal bírnak. Bízza a speciális feladatokat olyan szakemberekre, akik nap mint nap darus kocsi használatával foglalkoznak, vagy a gyors és hatékony szállítási teendőkben mozognak otthonosan! A költségvonzat garantálan megtérül a speciális feladatok megbízható elvégzésével, s onnantól kezdve nincs más dolga, mint a további teendőkkel foglalkozni. A darus kocsi bérlés befektetés a jövőre nézve, megcélozva a megbízhatóságot és a felmerülő teendők felgyorsítását.

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!