Teljes családi ház, iroda, lakás kiürítését is vállaljuk

A feleslegessé vált bútorokat, tárgyak elszállítását is vállaljuk

A lomtalanítás során nem hagyunk hátra szemetet. A munkánkkal minél kevésbé zavarjuk a lakókörnyezetet, és próbáljuk gyorsan elvégezni a megbízásunkat. A keletkező lomot hivatalos hulladékkezelőnél helyezzük el. Ha bizonytalan az elszállítandó dolgok mennyiségében, ingyenesen felmérjük a terepet, előre egyeztetett időpontban. Ha nem tudja becsomagolni, összepakolni az elszállítandó lomokat, úgy ebben is segítségére leszünk.

Az egész ország területén vállalunk lomtalanítást.

A lomtalanításnak külön díja van a mi díjunkon felül: 2000 Ft/köbméterenként, amit a hulladéklerakó telep felé kell fizetni.

Lomtalanítás során sem csalódik bennünk! Hívjon minket bátran!


Nem tudja hova tenni a felesleges bútorait? Mi elszállítjuk!

Az évek alatt sok felesleges bútor össze tud gyűlni a lakásban. Ez különösen igaz, ha egy több generációs családi házról van szó. Persze a kis alapterületű lakóépületek esetében is előfordulhat, hogy egy asztal vagy szekrény már kevésbé nyeri el a család tetszését, és úgy döntenek, hogy beruháznak egy újra. A régi viszont ott marad az egyik használaton kívüli szobában, vagy felkerül a padlásra a többi kacat közé. Amikor már ráfér egy alapos lomtalanítás a házra, akkor több lehetőség is rendelkezésre áll a nem használt bútorok eltávolítására. Ha alapvetően nincs probléma velük, esetleg csak a méretük, a színük vagy a formájuk miatt lettek kiselejtezne, akkor érdemes körbe kérdezni az ismerősöket, rokonokat, munkatársakat, hátha valamelyikük még hasznukat tudja venni. Egy másik megoldás kivárni a városi lomtalanítás idejét, ami általában ősszel, illetve tavasszal esedékes. Ha pedig nincs kedve vagy ideje foglalkozni a dologgal, akkor a feladatot ránk is bízhatja. Mi olyan szakembereket küldünk a házához, akik pontosan tudják, hogy mi a dolguk. A feleslegessé vált bútorokat hangoskodás és szemetelés nélkül, gyorsan és precízen hordják ki az épületből. A bútorok mozgatása, pakolása során nem verik le a vakolatot, nem karcolják meg a csempét. Ha nincs szükség nagy lomtalanításra, csak egy szekrényt vagy egy asztalt kell elszállítani, akkor is számíthat ránk! A munkatársaknak kisebb rakodóterű furgonjaik is vannak. Ha van néhány használaton kívüli bútora, amitől szívesen megszabadulna, akkor keressen minket, segítünk!

Lomtalanítás szolgáltatás országszerte

Az idő múlásával vagy egyéb okok miatt, mint amilyen például a más helyre való költözködés, egyes berendezési tárgyak feleslegessé válhatnak. Amennyiben nem tudja elajándékozni valakinek a még használható dolgokat, a lomtalanítás a megoldás. Cégünk a költöztetés és az áruszállítás mellett a szükségtelenné vált bútorait, tárgyait is elszállítja, azzal hogy a lomtalanítása mi óradíjunkon felül még plusz költséggel jár. Ez amiatt van, mert a hulladéklerakó telepen is fizetni kell, köbméterenként. Hívhat bennünket egy-két darab miatt is, rendelkezünk kisebb járművel is, de komplett házak, irodák teljes kiürítését is vállaljuk. A lomtalanítás során kiemelten figyelnek munkatársaink arra, hogy ne hagyjanak hátra szemetet és arra, hogy még véletlenül se sértsék meg a csempét, a vakolatot vagy akár a nyílászárókat. Amennyiben nem tudja mennyiségileg felmérni a kidobandó dolgokat, hívjon fel bennünket nyugodtan és előre egyeztetett időpontban térítésmentesen felmérjük a terepet. Amennyiben szüksége van segítségre az összepakolás, bedobozolás folyamán, ebben is az Ön rendelkezésére állunk. Lomtalanítás céljából az egész ország területén végzünk szolgáltatást. Minden esetben és helyszínen olyan szakembereket küldünk ki terepen történő munkavégzésre, akik pontosan tudják, hogy mi a feladatuk és igényesen, gyorsan és lehetőleg alacsony zajszint mellett el is végzik azt. Amennyiben a lomtalanítás a következő feladat, amely Ön előtt áll, ne habozzon, hívjon bennünket bátran, a napszak bármely órájában elérhetőek vagyunk!

Lomtalanítás A-tól Z-ig

Ha már alig tudunk megmozdulni a házban a felhalmozott, de sok esetben használaton kívül lévő holmiktól, eljött a lomtalanítás ideje! Nekünk, embereknek megvan az a jellegzetes tulajdonságunk, miszerint nem szívesen válunk meg a régi használati tárgyainktól. A „jó lesz ez még valamire” kijelentés és egy nagy sóhaj tekintetében pedig ott raktározunk és tárolunk, ahol még van egy talpalatnyi hely. Ez általában a padlás, ami különösen a többgenerációs családi otthonok esetében, szó szerint roskadozik a felhalmozott használati tárgyak, megunt bútorok súlyától. A lomtalanítással szerencsére újra rendet és rendszert vihetünk a mindennapjainkba.

Kacat, kacat és megtöbb kacat

Nem kell ahhoz feltétlenül a „gyűjtögetők” táborába tartozni, hogy a lakásban felgyűljenek a használaton kívüli holmik. Ha az otthonunkban körbetekintve azt látjuk, számos félretett bútor foglalja feleslegesen az amúgy is szerény paraméterekkel operáló helyet, több lehetőségünk is van megszabadulni a „lomtól”.

Egy megunt bútor új élete

Abban az esetben, ha az adott holmi még tökéletesen betölti a funkcióját, nincs rajta semmilyen nagyobb sérülés, akár el is ajándékozhatjuk. Gyakori ugyanis, hogy a nagyobb lélegzetvételű lakásfelújítások során, a szobák dizájnjának újragondolásakor a régebbi bútorok stílusa, színe összeegyeztethetetlenné válik az új miliővel. A leselejtezett holmikat kár lenne kidobni, így nyugodtan kérdezzük meg a rokonokat, ismerősöket, hogy szeretné-e valaki „megörökölni” az adott darabot.

A tavaszi-őszi lomtalanítás

Az önkormányzat által kijelölt időpontokon is megszabadulhatunk a megunt vagy tönkrement lomoktól. A városi lomtalanítást az illetékesek általában tavasszal és ősszel végzik, így, ha van időnk kivárni ezen alkalmakat, megoldottnak tekinthetjük a problémát. Persze akadnak szituációk, amikor valamilyen oknál fogva lehetetlen hosszú hónapokat várni a selejtezéssel. Ezekben az esetekben a legokosabb, ha profi lomtalanító gárdát kérünk fel a munka szakszerű elvégzésére.

Lomtalanítás – azok a bizonyos rossz tapasztalatok

Nem a megbeszéltekhez igazodó kiszállás, levert vakolat, korántsem precíz munka. Igen, sajnos születnek ilyen és ehhez hasonló rossz tapasztalatok a témában, ha a megrendelő nem megfelelő körültekintéssel választja meg a lomtalanítást végző céget. Nálunk, a Tutitehernél a megrendelő igénye az első. Kompromisszumok nélküli premium minőséget nyújtunk, legyen szó a költöztetésről, az áruszállításról vagy a lomtalanításról.

Okok, amiért érdemes minket választani

A megrendelők személyes igényeihez való maximális igazodás, a gyors és precíz munkavégzés, a példaértékű ár-érték arány jellemzi a profilunkat. Teljesen mindegy, hogy hatalmas családi otthonról, kisebb lakásról, irodahelyiségről van szó, nálunk a minőség az első. Ugyanolyan odaadással és elhivatottsággal végezzük a nagyobb volumenű lomtalanítást, mint egy-két megunt bútor elszállítását.

Végre valaki, aki tudja a dolgát!

Büszkék vagyunk arra, hogy csapatunk tagjai egytől-egyig megbízható, komoly szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező, segítőkész munkások! Kollégáink a hatékonyság jegyében, a lehető leggyorsabban eltávolítják az adott épületből a leselejtezett holmikat, mindezt természetesen felhalmozott szemét, illetve a csend és nyugalom megzavarása nélkül. A precíz munkavégzés szintén garantált, így a megrendelőknek nem kell attól tartaniuk, hogy az ingatlan állapota bármilyen szinten is kárát láthatna a rakodásnak.

Sokoldalú lehetőségek

Amint azt a fentiekben jeleztünk, nálunk nem számít a lomtalanítás kalibere. A színes spektrumon mozgó autóparkunknak köszönhetően, könnyen igazodunk a megrendelők igényeihez, legyen szó a kiváló műszaki felszereltséggel rendelkező nagyobb teherautókról vagy a szerényebb méretű rakódótérrel operáló furgonokról.

Ha kell, össze is pakolunk

Vannak bizonyos helyzetek, amikor a lomtalanítást igénylő személyek nem tudják elvégezni a leselejtezni kívánt holmik összepakolását. Nos, mi ez esetben is az ügyfeleink rendelkezésére állunk! Igény szerint tehát be is csomagoljuk Ön helyett a kidobandó lomokat, bútorokat, ezáltal is komfortosabbá téve a lomtalanítás valóban fáradtságos, időigényes tevékenységét.

Lomtalanítás olcsón? Igen!

Az általunk nyújtott lomtalanítás Budapest városán kívül, természetesen az ország bármelyik pontján igényelhető, ráadásul a kiváló ár-érték arány is garantált. Nálunk az sem jelent gondot, ha az ügyfeleink nem tudják felmérni a lomtalanításra szánt holmik mennyiségét. Ez egyébként gyakori jelenség, különösen tapasztalat hiányában. Mi ebben is utánozhatatlan segítséget nyújtunk, méghozzá a költségmentes helyszíni szemle formájában. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy az előre egyeztetett időpontban a csapatunk kiszáll a megadott címre és szakszerűen felméri a terepet. A terepszemle díjmentes, azt azonban érdemes tudni, hogy az általunk nyújtott szolgáltatás díján felül, a megrendelők a hulladéklerakó telep felé is kötelesek fizetni. Ez az összeg pedig jelen pillanatban 2000 Ft minden egyes köbméter esetében.

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!