Költöztetés profi csapattal

Költözés előtt áll, de még nem tudja hogyan oldja meg?

Költöztető cégünkkel segítünk!


Mielőtt felhívnak minket a költöztetés ügyében, kérjük, az alábbiakra figyeljen:

-Törékeny, sérülékeny tárgyakat egy dobozba, szorosan, puha anyagba tekerve rakjuk.

-Csak annyi dolgot tegyünk egy dobozba, amennyit a doboz is elbír!

-Minél sűrűbben pakolunk meg egy doboz, annál jobb, mert nem tud elmozogni!

Nem tudja, hogy pontosan hány dobozra lesz szüksége, mekkora autóval kell majd a költöztetés során? Ha minket bíz meg, akkor ingyenesen, külön díj nélkül felmérjük a helyzetet és megoldjuk. Dobozokat biztosítunk, pontosan akkora és annyi kocsival állunk rendelkezésére, amennyi szükséges. A költöztetés során vigyázunk a többi lakberendezésre, a parkettát nem szántjuk fel, a falat nem ütjük össze, a lakókkal nem veszünk össze…

Az egész ország területén vállalunk költöztetést, sőt, még országhatárokon kívül is! Csak hívjon minket bátran és bővebb tájékoztatást adunk!

Kapcsolat

Költöztetés Budapest bármely szegletébe

A mindennapok folyamán adódhat olyan helyzet, hogy a teljes háztartást át kell irányítani másik helyszínre. Cégünk segítségével a költöztetés Budapest területén óradíjas, legkevesebb két órát számlázunk. Az olyan pluszköltségek, mint amilyen a kilométer vagy éppen a hétvégi díj, a fővárosban nem érvényesek. Áruszállítást is vállalunk, azzal, hogy az árszabás az áru mennyisége és milyensége alapján történik. A költöztetés Budapest akár egyik feléből a másikba szolgáltatásaink igénybe vételével gyorsan és pontosan megoldható. Hosszú évek óta foglalkozunk ilyen jellegű munkavégzéssel, bennünk megbízhat, velünk a költöztetés Budapest bármely pontjára garantáltan precíz és problémamentes. Ez mindkét félnek fontos, mert a hurcolkodás a lakóknak minden esetben feszültséggel jár, mivel nem megszokott tevékenységről van szó és a költöző mindig alig várja már a folyamat végét. A költöztetés Budapest térségében a lépcsőházak, liftek, valamint a közlekedés és a nehezen található parkolóhelyek miatt nem egyszerű, ezért jobban jár, ha nem segítőkész, de ilyesmiben járatlan ismerőseit kéri meg a cipekedésre, hanem cégünkhöz fordul. Amennyiben a költöztetés Budapest zónájában történik, igényeljen tőlünk, térítés ellenében megfelelő méretű kartondobozokat, melyeket azután kollégáink óvatosan bepakolnak a járműben, majd a megadott helyszínen ugyanilyen módon ki is rakodnak. Nagyméretű szekrénysorokat és egyéb, nehéz berendezési tárgyakat is biztonságosan és sérülésmentesen szállítunk egyik pontból a másikba.

Költöztetés Budapest olcsón, nagy hatékonysággal

Adódhat olyan helyzet, hogy szükség mutatkozik nagyobb tárgyak, bútordarabok vagy akár teljes háztartás elszállítására más helyszínre. A költöztetés Budapest olcsón megúszható cégünk szolgáltatásainak igénybe vételével. Évtizedek óta vagyunk a szakmában és a költöztetés Budapest olcsón az egyik specialitásunk. Óradíjas a számlázás, a minimális időintervallum két óra hossza. Egyszerű áruszállítást is vállalunk, azzal, hogy itt az árszabás nem az időtartamtól, hanem az áru mennyiségétől és jellegétől függően alakul. Komplikált folyamat a költöztetés Budapest olcsón, már csak azért is, mert sok a lépcsőházas, lifttel rendelkező lakás és irodahelyiség, valamint a parkolási lehetőség is sok helyszínen igen korlátozott. Jelentős tapasztalattal rendelkező munkatársaink nagy valószínűség szerint könnyebben meg tudják oldani ezeket a minden helyzetben más és más gondokat, mint az Ön jó szándékú és segítőkész ismerősei, akik esetleg segítenének a hurcolkodásban. Mindenféleképp a költöztetés Budapest olcsón a mi szakterületünk, garanciát vállalunk arra, hogy a szállított tárgyak sérülésmentesen jutnak el egyik helyről a másikra. Bármelyik napszakban hívhatóak vagyunk, nemcsak a fővárosban, hanem az egész ország területén is szállítunk, sőt, igény esetén akár külföldre is. A költöztetés Budapest olcsón többek között azért is megoldható, mert nem számolunk fel ügyfeleinket terhelő hétvégi, éjjeli, emeleti és kilométer díjakat sem. Kérjen tőlünk árajánlatot és a közösen egyeztetett időpontban elvégezzük a munkát!

Költöztetés lomtalanítás profi szakemberekkel

Esetenként szükség van a meglévő bútorok és egyéb berendezési tárgyak másik helyre szállítására, esetleg kiselejtezésére. A költöztetés lomtalanítás cégünk szakterülete, több évtized óta foglalkozunk már ilyen a jellegű munkavégzéssel. Amennyiben Ön esetleg nem tudná pontosan felmérni, hogy mekkora mennyiségű dolgot kell mozgatni, hívjon bennünket nyugodtan a nap bármelyik szakaszában és előzetes időpont egyeztetést követően szakértőnk térítésmentesen felméri a helyzetet. A költöztetés lomtalanítás gyorsan és precízen elvégezhető, tudunk szolgálni olyan kellékekkel is, mint amilyenek a különféle méretű kartondobozok, zsugor és buborékos fóliák is. Ha szüksége lenne a költöztetés lomtalanítás előkészületeként segítségre az összepakolásban, ebben is állunk az Ön rendelkezésére. Igényelhető nálunk különféle kategóriájú és rakterű furgonos és teherautós szolgáltatás. A jármű óradíja különbözik Budapest területén és vidéken, ez utóbbi feláras a pluszkilométer miatt. A szállítóeszköz becsülhető kapacitása leginkább a kipakolandó helyiségek számától függ. A költöztetés lomtalanítás ára magában foglalja a sofőr és a rakodómunkások díját is. Lomtalanítás akkor esedékes, amikor a tulajdonos nem szeretné tovább megtartani a tulajdonában lévő tárgyakat, hanem egyszerű módon meg akar szabadulni tőlük. Ilyen esetben köbméterenkénti felárat számítunk fel, mivel fizetni kell a hivatalos hulladéklerakó telepen is. A költöztetés lomtalanítás áraink az áfát nem tartalmazzák, de amennyiben a felhasználó ezt mégis szorgalmazná, igényét előre jelezze a diszpécserünkkel való egyeztetés során.

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!