Szállítmányozó cégek
2021.11.20. 18:46

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. Emiatt mindig ajánlott, hogy a lakástulajdonosok egy profi bútorszállító céghez forduljanak, hogy segítsen nekik a költözésnek ebben a részében.

Ha azon gondolkodik, hogy felbéreljen-e egy ilyen céget, hogy segítsen a bútorokkal, az alábbiakban néhány fő okot ismertetünk, amiért mindig szakértői csapatot kell hívnia. Megvédik a bútorokat a költözés során A közhiedelemmel ellentétben a szállítmányozó cégek valószínűleg jobban vigyáznak majd a bútoraira a költözés napján, mint Ön tenné. Biztosítani fogják, hogy minden szükséges védelem a helyére kerüljön, mielőtt a bútorokat elköltöztetik, és védőtakarókat és speciálisan kialakított borításokat használnak, hogy semmi se sérüljön meg. A bútorainak biztonságos kezelése és szállítása valóban elsődleges fontosságú számukra. A szállítmányozó cégek segítenek a bútorok szétszerelésében Amikor megpróbálja saját maga mozgatni a bútorokat, előfordulhat, hogy mindent szét kell szednie, amit csak tud, hogy megkönnyítse a költözést, ami sok gondot okozhat. A dolgok szétszedése, majd a másik végén történő újbóli összerakása mind időbe telik, így ez tényleg nem olyasmi, amivel a költözés napján szeretne foglalkozni. Szerencsére, ha egy olyan bútorszállító cég szolgáltatását veszi igénybe, akik tényleg értik a dolgukat, ők szétszerelési és összeszerelési szolgáltatást nyújtanak, így ez a fárasztó folyamatot elintézik a megrendelő helyett. Elég erősek ahhoz, hogy minden bútordarabot felemeljenek.

Nagyon sok lakástulajdonos sérül meg a költözés napján, és leggyakrabban ezek a sérülések a nehéz bútordarabok emelése miatt következnek be. A bútor szállítmányozó cégek emberei segíthetnek megelőzni a sürgősségi osztályra való „utazást”, valamint a sok fájdalmat, nem csak Önnek, hanem a költözésben segítő családtagoknak és barátoknak is. Bízhat abban, hogy a költöztetők csapata több mint alkalmas lesz arra, hogy felemelje az összes bútorát, függetlenül attól, hogy azok milyen nehezek. Tudják, hogyan kell a lépcsőkön és a kényelmetlen sarkokon közlekedni Természetesen a bútorszállító cégek nap mint nap segítenek a lakástulajdonosoknak a bútorokkal, így tudni fogják, hogyan kell biztonságosan átvinni a bútorokat egyik házból a másikba. Nem kell aggódnia amiatt, hogyan fogja feljuttatni a dolgokat a lépcsőn, a keskeny sarkok körül és a szűk folyosókon, számíthat a szakemberek csapatára. Valószínű, hogy mindezeket a dolgokat könnyedén meg tudják majd oldani. Elég nagy teherautójuk lesz a bútorai számára Nagyon könnyű lehet figyelmen kívül hagyni, hogyan fog olyan dolgokat, mint a szekrények és a matracok, az új otthonába szállítani, és ezeket a dolgokat az autója tetejére kötni tényleg nem a legjobb lehetőség.

Ha a szállítmányozó cégek szolgáltatását igénybe veszi, biztos lehet abban, hogy olyan járművekkel rendelkeznek, amelyekben rengeteg hely van az összes bútorának. Gyakran képesek lesznek arra is, hogy mindent egy út alatt eljuttassanak az új otthonába, felgyorsítva ezzel az egész költözési folyamatot. Megbízható szállítmányozó cégek megtalálása Mindent egybevetve elmondható, hogy bár a költözés nagy részét Ön is képes lenne egyedül megoldani, amikor a bútorainak egyik házból a másikba történő költöztetéséről van szó, akkor tényleg érdemes szakembereket felbérelnie, hogy segítsenek. Egyszerűen egy bútorszállító céggel együttműködve sokkal kevésbé lesz stresszes a költözés napja, és hosszú távon biztosan meg fogja köszönni magának, hogy nem próbált meg mindent önállóan mozgatni.

Egyéb szolgáltatásokkal is a rendelkezésére állnak a fuvarozó vállalkozások


A szállítmányozás lakosságot érintő részén természetesen nem csak a költöztetés jelent feladatot a cégek számára. Amennyiben csak egy-két, nagyobb méretű és súlyú háztartási gépet, szekrényt kellene eljuttatnia A-ból B-be, nos, a szállítmányozó cégek nagy része ebben is partner. Ebben az esetben csak a sofőrt és a teherautót biztosítják, így a költségeken spórolhat, amennyiben képes segítőjével véghez vinni a be- és kipakolást. Egy másik szolgáltatás, amely napjainkban eléggé elterjedt, a lomtalanításból szükségtelenné vált tárgyak elszállítása. Ha nem tudja hová tenni régi ágyát, vagy szívesen lecserélné a rossz állapotban lévő szekrénysorát, választhatja a szállítmányozó cégek lomtalanító szolgáltatását. Miért kellene várnia az évenként esedékes időpontra, hogy ha rövid időn belül megszabadulhat a felesleges tehertől? Ráadásul időt és energiát is megspórolhat. Összefoglalva tehát, ha a közeljövőben otthonába vagy irodájába költözik, érdemes elgondolkodnia egy speciális költöztetőszolgálat igénybevételén, mivel ők képesek lesznek biztosítani, hogy minden bútordarabot sérülésmentesen szállítsanak az új helyre, miközben Ön időt és fáradságot takaríthat meg magának.

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!