Áruszállítás profi csapattal

Raklapos áruszállítást, nehézgép-szállítást is vállalunk

Magas minőséggel, profi csapattal.


A bútorszállítás kezdete is a csomagolás: megóvjuk a szállítandó bútorát. Ha antik-bútorokról, vagy más értékes áruról van szó, akkor is nyugodtan számíthat ránk. Vigyázunk értékeire.

Az áruszállítás során figyelünk a többi lakberendezésére is, a parkettát nem szántjuk fel, a falat nem ütjük össze. Ha nincs lift, de helyette sok emelet van, az sem gond – nem számolunk fel külön díjat. Árszabásaink minden esetben egyediek az áruszállítás kapcsán, figyelembe véve az áru milyenségét, súlyát, mennyiségét.

Az egész ország területén vállalunk áruszállítást, sőt, még országhatárokon kívül is! Kérjük telefonon jelezze, hogy milyen jellegű áruról van szó!

Kapcsolat

Áruszállítás gyorsan, megbízhatón, olcsón!

Sokszor megesik, hogy nagy mennyiségű ingóságot kell egyik helyről a másikra szállítani. Mindannyian túlvagyunk már legalább egy költözködésen, tehát tudjuk, hogy mekkora logisztikával és mennyi problémával járhat egy ilyen művelet. A szállítmányozásban is kiemelt szerepe van annak, hogy késztermékek szakszerűen legyenek szállítva, hiszen a nem megfelelően szállított áru megsérül és veszít értékéből. Cégünk kifejezetten azért jött létre, hogy biztos és megbízható módszerekkel segítsünk mindenkit, akinek bútorszállításra, áruszállításra, raklapos szállításra, költöztetésre vagy egyéb hasonló szolgáltatásra van szüksége. Profi csapattla és megbízható eszközökkel dolgozunk annak érdekében, hogy minden sértetlenül átérjen „A” pontból „B” pontba. Szabványoknak megfelelően kialakított teherautókkal és egyéb felszereléssel dolgozunk. Segítünk már a szállítás legelején akár a csomagolásban is, hiszen az áruszállítás és a bútorszállítás kezdete is a csomagolás. Ha törékeny áruról vagy antik bútorokról van szó, akkor szakszerűen készítjük azt elő a szállításra. Figyelembe vesszük a rakodási hely adottságait és kényességét is. Ha például otthonából szállítunk bútort vagy árut, akkor körültekintők vagyunk a kipakolásnál. Miért érdemes minket választania? Az egész ország területén vállalunk gyors, megbízható és garanciális áruszállítást, de akár határon túlra is ki tudunk vonulni igény esetén. Rengeteg elégedett ügyfelünk biztosthatja Önt is affelől, hogy szolgáltatásaink megbízhatók, az áruszállítás pedig problémamentesen zajlik az ország minden részén. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Áruszállítás gyorsan, megbízhatón, olcsón

Amikor egy profi csapat kezében van a bútorszállítás

Manapság számos okból kifolyólag szükség lehet a költözésre. Például, ha a család kinövi a házat és egy nagyobbra van szükség, vagy épp pont fordítva, a gyerekek kirepülnek a családi fészekből és egy kisebb lakás is elegendő a szülőknek. Ilyenkor meg kell oldani, hogy a bútorok, műszaki cikkek és egyéb értékes berendezési tárgyak épségben célba érjenek. Még akkor is, ha a költöztető autóval több, mint száz kilométert kell megtenni a lakóépületig. Ha az áruszállítás egy profi csapathoz kerül, akkor nincs oka az aggodalomra. A munkatársak időben érkeznek és mindenben segítenek. Vigyáznak az összecsomagolt bútorokra, és odafigyelnek arra, hogy a mozgatás, pakolás során ne verjék le a falról vakolatot és egyéb módon se okozzanak kárt a megrendelőnek. A felrakodás során a dolgozók helytakarékos megoldásokban gondolkodnak, melyekhez a feltételek is adottak. Mindig úgy helyezik a bútordarabokat, hogy szépen elférjenek egymás mellett, és a kanyarodás vagy sebességváltás következtében ne dőljenek el. A csapat mindig törekszik arra, hogy az áruszállítás ne csak precíz, hanem egyben gyors is legyen. Költözéskor különösen nagy jelentősége van az időnek, hiszen sokszor más ügyeket, feladatokat is el kell intézni a bepakolást követően, amiknek szűkös a határidejük. Ami a költségeket illeti, a munkatársak még az előtt adnak árajánlatot, hogy hozzáérnének bármelyik bútordarabhoz, így már az elején pontos képet kaphat az áruszállítás költségeiről. Ha szüksége van egy profi csapat minőségi munkájára, akkor keressen fel minket bátran, 0-24-ig hívhatók vagyunk!


Profi áruszállítás határidőre, olcsón

Az ipari, kereskedelmi egységekben gyakran előfordul, hogy bizonyos termékeket el kell szállítani az egyik telephelyről a másikra, vagy az egymástól távol lévő raktárhelyiségek között kell mozgatni. Ilyenkor biztosítani kell minden feltételt ahhoz, hogy az áru biztonságosan elérjen a célállomásra a megadott időn belül. A gondtalan, következetlen hozzáállás a termékek sérülését okozhatja, és előidézheti a késést, bevételkiesést is. A szolgáltatásaink között a szakszerű áruszállítás is szerepel, melynek során egy profi csapat gondoskodik arról, hogy a küldemények sérülésmentesen, időben érjenek a helyszínre. A kapcsolatfelvétel után rövid időn belül adunk egy árajánlatot, melynek elfogadása után akár azonnal munkába tudnak állni a munkatársaink. Amennyiben a mi cégünket választja az áruszállítás elvégzésére, akkor számíthat a gyors és eredményes munkára, mellyel garantáltan elégedett lesz. A helyszínre minden esetben megfelelő méretű rakodótérrel rendelkező szállítójárműveket küldünk, melyek kiváló műszaki állapotnak örvendenek. Igény esetén nem csak sofőr áll rendelkezésre, hanem rakodómunkások is, akik segítenek a gondos be-, illetve kipakolásban. A szállítás során minden a megbeszéltek szerint történik, nem kell aggódnia amiatt, hogy időközben valamilyen oknál fogva leáll a munka, vagy olyan problémák merülnek fel, melyek megoldása sok időt vesz igénybe. A profi áruszállítás igénybevételéhez keressen fel minket a megadott elérhetőségeink valamelyikén, hogy egyeztetni tudjuk a részleteket.

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!