Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24. 10:26

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Egy profi költöztető cég Budapesten belül szinte mindent meg tud oldani, ami a költöztetéssel kapcsolatos, legyen szó bármilyen súlyú vagy bármennyire törékeny tárgyak fuvarozásáról. Nagy segítség a profi költöztető cég Budapesten. Egy megbízható költöztető cég Budapest teljes területén kínálja magas színvonalú szolgáltatásait. Sokan úgy állnak hozzá, hogy maguktól is meg tudják oldani ezt a feladatot és a költségek csökkentése céljából úgy döntenek, egyedül szervezik meg és végzik el a költöztetés teljes folyamatát. Mondani sem kell, hogy mennyi bonyodalom és komplikáció merülhet fel egy egyszerű fuvarozás során is. Egy kisebb lakás, például garzon esetében még – még az elképzelhető is lehet, hogy személygépkocsival, több fordulóval mi magunk is el tudjuk végezni ezt a munkát, különösen akkor, ha mindössze csak egy albérletből kívánunk kiköltözni, esetleg oda beköltözni. Azonban, amint a szekrényt vagy az ágyat is magunkkal szeretnénk vinni, rögtön előjönnek a nem várt nehézségek. Alapvetően egy földszinti lakásból kiköltözni kevesebb bonyodalommal jár. Ha pedig emeleti lakásról van szó, akkor a lift majd mindent megold, legfeljebb néhány bútort több darabra kell szerelni, hogy elférjen benne. A költöztetés során bármikor ütközhetünk nem várt problémákba Azonban bármennyire is gondolkodunk előre és igyekszünk precízen megszervezni mindent, a legapróbb részletekig bezárólag, a gyakorlatban bármikor jöhetnek nem várt bonyodalmak. Hiába mérjük le például pontosan a bútorok méreteit és cipeljük le gondolatban egészen legalsó szintig, sokszor csak a pakolás megkezdését követően jönnek elő ezek a buktatók. Kiszámoltuk, hogy a szekrény magassága nem okozhat gondot, pont el fog férni a liftben, ki fog férni az ajtó. De könnyen elképzelhető, hogy lesz egy kiálló láb vagy fogantyú, ami miatt nem tudjuk úgy és olyan szögben befordítani az adott bútort, ahogy azt szeretnénk. Ilyenkor mindent vissza és kezdődhet az egész elölről. 

Ekkor még csak mindig arról beszélünk, hogy egyáltalán sikerüljön a bútorokat a lakásból a gépkocsiig eljuttatni. Nem beszéltünk még az olyan nehezítő körülményekről, mint a kedvezőtlen időjárás, például egy kiadós zivatar. Ha sikerült is eljuttatni a szállítandó berendezési tárgyakat a gépkocsiig, akkor szintén nem biztos, hogy úgy fog minden elférni benne, ahogy az előre kiszámoltuk. Útban van a fejtámla, nem lehet annyira előre húzni vagy úgy lehajtani az üléseket. Ha nem megfelelően rendezzük el a különböző bútorokat és háztartási eszközöket, könnyen kárt tehetnek a gépkocsi belsejében, például kiszakíthatják a kárpitot. 

Miért éri meg a költöztető cég Budapest lakosainak? 

Egy költöztető cég Budapest esetében is mindig kényelmes megoldást jelent, nem kell feltétlenül az egyik városból a másikba történő költözésre gondolni, amikor a profik lényegesen könnyebbé teszik a dolgunkat. Sokan a spórolás miatt döntenek úgy, hogy egyedül belevágnak az egész folyamatba, majd nagyon sok esetben szembesülnek a fentebb leírt, előre nem várt problémákkal. Így adott esetben annyira időigényes lehet az egész feladat, hogy már emiatt megérte volna gyakorlott költöztetők szolgáltatásait igénybe venni. Ha csak a dolog pénzügyi részét nézzük, akkor még nem beszéltünk arról az esetről, amikor a költöztetésre használt gépkocsiban, esetleg az abban elhelyezett tárgyakban keletkezik valamilyen komolyabb sérülés. Ha nem megfelelően, nem stabilan rögzítette például a televíziót vagy bármelyik más elektronikai készüléket, egy váratlan fékezéskor könnyen borulhat minden, megreped a TV képernyője, behorpad a hűtőszekrény, a végén összességében ott tartunk majd, hogy rosszabbul jártunk anyagilag, mintha az egész munkát elvégezte volna egy profi cég. Egy költöztető cég Budapest egész területén a segítségünkre lesz, nemcsak a tapasztalt és felkészült munkaerővel, de minden olyan kellékkel, amelyek a bútorok vagy a törékeny tárgyak biztonságos szállításához szükségesek. 

Pontosan tudják miként kell úgy elrendezni az egyes dobozok tartalmát, hogy azok a lehető legstabilabbak legyenek. A különböző méretű kartondobozok mellett, rendelkezésükre állnak a védelmet biztosító zsugor- vagy a jól ismert buborékos fóliák. Különböző raktérrel rendelkező teherautókkal, akár egyetlen körben is el tudják szállítani a kisebb lakások teljes berendezését. 

Ha Ön is költözés előtt áll, rengeteg időt és fáradalmat spórolhat meg, amennyiben nem vág bele egyedül vagy kizárólag ismerősei, barátai segítségével a feladatba. Egy profi költöztető cég Budapest területén könnyen elérhető és gyorsan, megbízhatóan, biztonságosan veszi le a válláról a költöztetés, a pakolás minden fáradalmát. 


Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!