Néhány bútor, gép szállítása

Tehertaxi

Budapest területén, a pesti oldalon: Fix 10000 Ft

Budán, vagy Pestről Budára illetve Budaról Pestre is 12000 Ft

Ebben az esetben csak autó és sofőr áll rendelkezésre. A sofőr csak a platón pakol el, illetve segít a le- és felpakolásban.

Ez a tehertaxi egy-két tételre vonatkozik (egy hűtő, vagy egy kanapé, vagy egy darab szekrény). Egy komplett szekrénysorra nem vonatkozik ez az ár.

Plusz rakodó ember esetén, illetve egyedi, kérdéses igények esetében telefonos egyeztetés szükséges.

Tehertaxi profi csapattal

A legmegbízhatóbb tehertaxi Magyarországon

Sokan szembesülnek manapság azzal, hogy át akarnak szállítani bútorokat egyik helyről a másikra, azonban a bútorok olyan méretesek, hogy az átlagos gépjárművek nem alkalmasak a feladatra. Nem érdemes sufnimegoldásokkal dolgozni ilyen téren, ugyanis a bútorok sérülhetnek, a közlekedésre pedig veszélyt jelent, ha nem szabályszerűen szállítunk dolgokat. Válassza inkább Ön is cégünk tehertaxi szolgáltatását és tudja biztonságban bútorait, ingóságait szállítás közben. Megbízható, profi csoporttal és minőségi járművekkel dolgozunk annak érdekében, hogy a költöztetés, teherszállítás és bútorszállítás garantált siker legyen. Súlyos, méretes bútorokat kell átszállítania új otthonába? Esetleg költözködés előtt áll és nincs mód elvinni a nagyobb bútorokat? A Tutiteher tökéletes választás lesz Önnek is. Cégünk sok éve nyújt már konzisztens és megbízható tehertaxi szolgáltatásokat az ország minden pontján. A fővárosban is olcsón és megbízható módon szállítunk bútorokat, egyéb ingóságokat. Igény esetén határon túlra is kimegyünk!

Sokan visszariadnak a tehertaxi szolgáltatásoktól, mert mindig horribilis összegekkel szembesülnek. A Tutiteher azonban megfizethető, korrekt árakkal dolgozik. Nincs hétvégi, éjjeli, emeleti, kiállási egyéb fölösleges díjak. Azért érdemes minket választania, mert fix, könnyen számítható áraink vannak, melyek megfizethetők minden esetben. Cégünk profi csapatot kovácsolt össze az évek alatt. Csapatunk minden helyről képes az Ön bútorait elszállítani, és segítünk a lepakolásban, egyebekben is. Ismerje meg tehertaxi szolgáltatásunkat!


El kell szállítani az elektromos hulladékot? Akkor válassza a tehertaxit!

A mindennapokban könnyen megesik, hogy egy műszaki cikk egyik napról a másikra elromlik, és onnantól kezdve használhatatlanná válik. Ilyenkor amellett, hogy vásárolni kell egy újat, a régi elszállításáról is gondoskodni kell. Az elektromos készülékeket, például a hűtőt, mikrohullámú sütőt, számítógépet nem lehet csak úgy a háztartási hulladékok közé dobni, hiszen ezek veszélyes anyagokat tartalmazhatnak, a megsemmisítést követően pedig jelentős mértékben károsíthatják a környezetet. Ezeket a termékeket el kell szállítani az úgy nevezett leadási pontokra, ahol elkülönítetten kezelik őket. Amennyiben erre valamilyen oknál fogva nincs lehetősége, vagy egyszerűen csak nem tud időt, energiát fordítani rá, akkor a tehertaxi szolgáltatásunkkal szívesen a szolgálatába állunk. Ebben az esetben csak egy sofőrt küldünk a helyszínre, aki egy kisebb méretű furgonnal megy, és segít felpakolni rá. Mivel korlátozottak a rakodási lehetőségek, ezért valóban csak azt az egy vagy két tételt tudjuk elszállítani, amiben az előzetes egyeztetéskor megállapodunk. Ha közben még egy rozoga ágyat és egy kidobnivaló szekrénysort is talál, természetesen akkor is számíthat a segítségünkre, de ebben az esetben nem a tehertaxit küldjük. Amennyiben rakodóemberre is szüksége van, aki lehordja a műszaki cikkeket, bútorokat a lakásból, vagy bármilyen más egyéni kérése merül fel, akkor arról mindenképp előre szóljon! Ne habozzon, ha van elektromos hulladék a házban, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és máris küldjük a tehertaxit, hogy megszabadítsuk tőle!


Mikor érdemes a tehertaxit választani?

Gyakran adódnak olyan helyzetek, amikor csak egy-két nagyobb bútordarab vagy értékes műszaki cikk elszállítását kell megoldani. Ilyenkor fennállhat a veszélye, hogy a szolgáltatók nem vállalják a munkát, mert csak nagy rakodóterű járművekkel rendelkeznek, melyeket a komplett költöztetés lebonyolítására használnak. Lehet, hogy párszor kivételt tudnak tenni, és a nagyobb méretű szállítóeszközöket is a helyszínre tudják küldeni, de ennek általában borsos ára van. A tehertaxi szolgáltatásunkkal lehetőséget biztosít arra, hogy akkor se kelljen lemondani a szakszerű, gyors és olcsó szállításról, ha csak néhány tárgy mozgatását kell megvalósítani. Amennyiben a kapcsolatfelvételkor jelzi felénk az igényeit, akkor mi igyekszünk személyre szabott szolgáltatást ajánlani, ami minden szempontból az elégedettségére szolgál. A tehertaxi esetében figyelembe kell venni, hogy csak a sofőr áll rendelkezésre. Ez azt jelenti, hogy rakodómunkások nem lesznek a helyszínen, hogy közreműködjenek a ki-, illetve bepakolásban, és a sofőr is csak a platón tudja segíteni a munkálatokat. Az árakról a weboldalunkon tájékozódhat, de a kérdéseivel az ügyfélszolgálatunk felé is fordulhat. A tehertaxi szolgáltatásunkat jellemzően fix díjjal kínáljunk, ami egy vagy legfeljebb két tételre vonatkozik. Az ennél több részből álló bútordarabok esetében egyedi árajánlatot kell kérni, melynek részleteit az előzetes egyeztetés során tudjuk megbeszélni. Amennyiben szüksége van a tehertaxira, akkor ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!


Tehertaxi szolgáltatás Budapesten is

Egy bizonyos idő elteltével minden háztartásban időszerűvé válik egy alapos szelektálás, hogy a felesleges holmik olyan helyre kerüljenek, ahol még esetleg be tudják tölteni a szerepüket. Főleg a használt bútorok, műszaki cikkek esetében lehet macerás a helyzet, hiszen amennyiben senkinek sincs szüksége rájuk, és a lakásban sincs lehetőség a továbbiakban a tárolásra, akkor bizony megoldást kell találni az elszállításukra. A tehertaxi szolgáltatás rendhagyó módon pont arra kínál lehetőséget, hogy egy, legfeljebb két bútor vagy műszaki cikk elkerüljön a háztól, és végre valahára felszabaduljon a hely. Nem számít, hogy egy rokonhoz, baráthoz, netán vevőhöz kell-e vinni őket, vagy pedig egyenesen a hulladéklerakó pont a célállomás, a munkatársaink minden esetben segítenek megoldani a problémát. Mivel a tehertaxi szolgáltatás megrendelése esetén a kisebb furgonjaink közül küldünk egyet, ezért valóban csak egy, maximum kettő tárgy szállítását tudjuk elvállalni. Ha a szelektálás, lomtalanítás időközben olyan nagy méreteket ölt, hogy kettőnél több bútort, egész szekrénysort, több részből álló, termetes műszaki berendezést is szeretne az útjára bocsátani, akkor ez esetben nem a tehertaxi szolgáltatásunkat ajánljuk. Az előzetes egyeztetés során mindig arra törekszünk, hogy pontos képet kapjunk az ügyfeleink igényeiről, elképzeléseiről, de ugyanúgy el is várjuk, hogy beavassanak minket a részletekbe, hogy a helyszínen egyikünket se érjék kellemetlen meglepetések. Amennyiben a mi cégünket választja, akkor profi szolgáltatásnyújtással köszönjük meg a felénk tanúsított bizalmát.

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!