Tehertaxi Budapesten, rejtett költségek nélkül
2020.10.16. 12:24

A költöztetés Budapest területén az egyik legnagyobb kihívás manapság, hiszen nagy a forgalom, sok a veszélyforrás, és az utak minősége sem mindenhol megfelelő. Mindez azt jelenti, hogy a hibásan rögzített rakomány könnyen megsérülhet, leszóródhat, és anyagi kár is keletkezhet, ha nem megfelelő szakértelemmel áll hozzá a dologhoz. Jobb, ha Ön is ránk bízza a költöztetés menetét, ha Budapesten olcsón, problémamentesen szeretne költözni.

A cégünk sokezer költöztetést hajtott már végre az egész ország területén, de a fővárosban szoktunk a legtöbbet tevékenykedni olyan helyeken, mint például a II. kerület és az V. kerület. A tapasztalt csapatunk profi felszereléssel, jól felkészített járművekkel érkezik az előre megbeszélt helyszínre. Segítünk igény esetén a bepakolásban, a logisztikában, és figyelünk rá, hogy az otthonát is tisztán tartsuk, illetve ne tegyünk kárt semmiben a rakodás során.

Az ügyfeleink többek között azért elégedettek a Tutiteher szolgáltatásaival, mert konzisztens szolgáltatásokat nyújtunk. A költöztetés Budapest területén való lebonyolítására gyakran felmerülhet az igény fiatalok körében, mi pedig minden esetben készen állunk arra, hogy segítsünk. Pontos, jól kalkulálható költségeket biztosítunk bútorszállítás, teherszállítás, tehertaxi és egyéb szolgáltatásaink esetében is. Ha Önnek is egy jó költöztető cégre van szüksége, akkor a Tutiteher-rel nem fog mellényúlni. A cégünk igény esetén bármikor segít a szervezésben is, mivel tudjuk, hogy a költöztetés szinte mindig megkövetel valamilyen szintű logisztikát.

Gyakran felmerülnek a kérdések: lesz elég dobozunk és csomagolóanyagunk? Miként kéne nagy, sérülékeny és értékes bútorokat szállítani Budapest útjain, hogy ne veszélyeztessük a forgalmat? Ha Ön nem tud erre konkrét választ adni, akkor mindenképp érdemes profikra bíznia a munka oroszlánrészét! A költöztetés Budapest területén egy olyan folyamat, aminek nem érdemes kellő tapasztalat nélkül nekivágni. Válassza Ön is a Tutiteher-t és menjen biztosra! Profi költöztetés olcsón, az országban bárhol.

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!