Gyors bútortaxira van szüksége? A Tutiteher a megoldás
2020.10.12. 08:36

A költözés általában egy jól megtervezett művelet szokott lenni, azonban a bútortaxi igénye bármikor felmerülhet. Például akkor is, ha sikeresen eladtunk egy háztartási gépet vagy karosszéket. A vevő sokszor eljön maga a megvásárolt áruért, azonban megeshet, hogy senki nem rendelkezik elég tapasztalattal ahhoz, hogy egy értékes, esetleg antik, törékeny bútort biztonságosan szállítson a magyar utakon. Nem érdemes az értékes árut a véletlenre bízni, nem beszélve arról, hogy balesetveszély is felmerülhet, ha a bútorok nincsenek megfelelően rögzítve. A Tutiteher Önnek is olcsó, megbízható megoldást kínál a bútortaxira.

Cégünk sok éve foglalkozik költöztetéssel, lomtalanítással, tehertaxizással és bútorszállítással egyaránt, Pest megye és az ország összes megyéjének területén is. Hívhat minket bizalommal, ha fuvarozás vagy bútorszállítás igénye merülne fel. A csapatunk szoros határidőkkel is tud dolgozni és minden esetben profi munkát végez. Biztosítunk speciálisan kialakított teherautókat és furgonokat is, amelyekben megfelelő rögzítési pontok találhatók. Mindenféle bútort tudunk biztonságosan, fixen rögzíteni annak érdekében, hogy a rossz minőségű utakon se essen bajuk. Ha Önnek is fontos a profi bútortaxi, akkor a Tutiteher lesz az ideális választás.

A bútortaxi olcsó, ha előzetes egyeztetést kér. Szívesen adunk tanácsot is a bútorok csomagolásával kapcsolatban, de igény esetén a tényleges előkészítésben is tudunk segíteni. Sok cég extra költséget számol fel abban az esetben, ha a lakásba eljutás nehézkes. Nálunk viszont ez nem probléma. Ha nincs lift, de helyette sok emelet van, az Önnek nem jelent extra költségeket. Az áraink minden esetben úgy kerülnek kialakításra, hogy figyelembe vesszük az áru típusát, súlyát és mennyiségét, tehát Ön mindig csak annyit fizet, amennyi a munkánk valós értéke. A cégünk az egész ország területén vállal áruszállítást, bútortaxizást, fuvarozást és költöztetést is, igény esetén pedig még országhatárokon kívülre is megyünk. Bútortaxi Budapesten és az ország bármely városában elérhető a Tutiteher-rel.

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!