A legfontosabb költöztetési tudnivalók a Tutiteher-nél
2020.10.22. 11:47

A költöztetési tudnivalók között olyan dolgok szerepelnek, amelyek egyáltalán nem evidensek azoknak, akik nem jártasak a szakmában. Sajnos nem ritkák napjainkban sem a horrorkaravánok és a közveszélyes áruszállító autók, furgonok, amelyeket szinte minden esetben amatőrök, hozzá nem értő átlag emberek vezetnek. Nem érdemes kockára tennie a bútorai, ingóságai és a közlekedésben résztvevők biztonságát. A költöztetést bízza inkább a profikra!

A cégünk sok éve foglalkozik költöztetéssel, és olcsó, megbízható szolgáltatást nyújtunk minden esetben az ország bármely pontján. Profi felszerelés, speciálisan kialakított gépjárművek, segítőkész és tapasztalt munkatársak. Ez az, amit biztosítunk. Az Ön sikere pedig, egyben a mi sikerünk is, de csak akkor, ha minden sértetlenül ér oda a célhoz. Mi ezt garantáljuk minden esetben. Szeretnénk azonban megemlíteni a legfontosabb költöztetési tudnivalókat, amelyek fontosak ahhoz, hogy minden simán, zökkenőmentesen bonyolódhasson le.

Minden az előkészületekkel kezdődik. Az értékeket, ingóságokat és fontos dolgokat megfelelő tárolóeszközökben kell elhelyezni úgy, hogy minél kevésbé tudjanak mozogni a rossz utakon való döcögés közben. Ez azt jelenti, hogy például a törékeny anyagokat minél szorosabban kell egymás mellé pakolni, közéjük pedig bélést, puha anyagot kell tenni. Így minél kevesebb lehetőség van az elmozdulásra, ütődésre és a sérülésre. A kisebb dolgokat Ön is elő tudja készíteni a költöztetésre, de a nagyobb dolgokban igény esetén segítünk.

A legfontosabb költöztetési tudnivalók a szállítás folyamatára terjednek ki. Azért érdemes a profikra bízni ezt a folyamatot, mert a nagyobb bútorokat, különösen a sérülékeny antik darabokat úgy kell rögzíteni, hogy a szállítás során ne essen bennük kár. A járműveink úgy vannak kialakítva, hogy a különböző tárgyak rögzítése megoldható legyen minden esetben. A költöztetési tudnivalók utolsó fontos része az anyagiakról szól. A cégünk jól kalkulálható árakkal dolgozik, rejtett költségek nélkül. Az ügyfeleinket minden esetben pontosan tájékoztatjuk, így a költségvetést jól ki lehet számolni. Próbálja ki Ön is a Tutiteher szolgáltatásait!

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!