A fuvarozás árak könnyedén keretek közé zárhatóak
2020.12.11. 20:24

A fuvarozás árak mértéke kulcsfontosságú. Nyilván ennek ismeretében dől el, hogy az adott szolgáltatást megéri-e igénybe venni. Vagyis, amikor a számoké a főszerep, akkor érdemes nagyítóval végigböngészni a kisbetűs részeket, mert egyébként váratlan meglepetések érhetik. Vagy, ami még kifizetődőbb stratégia, ha eleve fix díjazással számol.

Hogyan épülnek fel a fuvarozás árak?

A díjtételek elemzésénél előkerülhetnek olyan részletek, amelyek bónusz költségeket takarnak. Kiszállási díj, emeleti plusz költség vagy éppen súlyhatárra vonatkozó megkötések. Többnyire ezek a pontok a kisbetűs szekcióban fedezhetőek fel, azaz könnyű elsiklani felettük. A bomba aztán a számla kézhez vételénél és az ellenérték kiadásánál robban. Vajon elkerülhető ez a detonáció? Természetesen igen.

Az árképzés roppantul leegyszerűsíthető, átláthatóvá tehető, ha fix bérezéssel számol. Ha a kifizetés órabér alapú, akkor nincsenek rejtett tételek, váratlan fordulatok. Tiszta sor maga a kiszámítás és a számlarendezés is.

A tervezhetőségnek köszönhetően, a kellemetlenségek egy az egyben kizárhatóak. Ez biztonságérzettel ajándékozhatja meg. Ráadásul a szakértelemnek, az években mérhető tapasztalatnak hála, a kivitelezés magas minősége is megkérdőjelezhetetlen.

Az átlátható díjszabás könnyen kezelhető feltételeket teremt, amikkel szó szerint és átvitt értelemben is számolhat.


Nálunk a fuvarozás árak egy helyben állnak

A fix árképzés, vagyis az órabér stabil alapot kínál a szervezéshez, a fuvar részleteinek aprólékos megtervezéséhez. Már előre komplex képet kaphat a folyamat egyes mozzanatairól, vagyis sem a kivitelezés, sem a kifizetés szintjén nem kell nem várt fejleményektől tartania.

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!