Tutiteher: a legjobb budapesti tehertaxi
2020.05.25. 18:45

Sok ügyfelünk szerint, a legjobb budapesti tehertaxi cégek közé tartozunk, ezt pedig a profizmusnak, a hátuk mögött lévő több éves tapasztalatnak és az átláthatóságnak köszönhetjük. Nálunk nincsenek rejtett költségek, késedelmek. Velünk lehet kalkulálni, ránk Ön is mindig számíthat. A Tutiteher sok évtizedes tapasztalattal és rengeteg sikeres munkával számít ma már az egyik legjobb budapesti tehertaxi szolgáltatónak. Ismerjen meg Ön is minket!

A klienseink már megtanulták, hogy ha profizmusra és biztonságos szállítási körülményekre van szükség, akkor a cégünk a tuti választás. Költöztető cégünk profi csapattal dolgozik, hogy a legjobb tehertaxi, bútortaxi és szállítási szolgáltatásokat tudjuk nyújtani. Modern furgonok és rögzítő eszközök, bevált technikák, megfizethető árak. Minden adott velünk ahhoz, hogy Ön is költséghatékonyan és biztonságosan szállítson bármit „A” pontból „B” pontba. Egy költözés vagy bútorszállítás során felmerülhetnek nehézségek. Ilyenkor fontos, hogy profik kezeljék a helyzetet.

A Tutiteher fuvarozás közben ügyel az ingóságok épségére és a forgalom biztonságára is. Sokan láthattunk már horrorisztikus felvételeket a szabályellenes szállítási módokról. Ez nemcsak az ingóságokat, hanem a forgalomban résztvevőket is veszélyezteti. Fuvarozás során mindent megteszünk, hogy a veszélyeket minimalizáljuk, Önnek pedig segítsünk elszállítani azt, amit kell. A legjobb budapesti tehertaxi csak egy telefonhívásra van Öntől. Ismerje meg a szolgáltatásainkat részletesen, és keressen minket bármikor!

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!