Szállítmányozás
2021.01.11. 17:05

A szállítmányozás sokrétű feladatkör. Beletartozik az áruszállítás, de még a lomtalanítás is, sőt, a költöztetés nem egyszer komoly fejtörést jelentő kihívása egyaránt. A kellemetlenségek, kényelmetlenségek egy profi gárda hathatós hozzájárulásával azonban pillanatok alatt elűzhetőek. Így válhat a kipakolás, a bútor mozgatás vagy a raklapos szállítás problémáktól és fennakadásoktól mentessé. A profi szállítmányozás kulcsa az odafigyelés A részletek mindig lényegesek, és nemcsak az árképzés folyamatában. Amikor szállításról van szó, akkor nem csupán az adott tárgy, bútor, gép stb. mozgatása az elsődleges, hanem az optimális körülmények biztosítása is.

A feladatvégzés közben felszántott parketta, megsértett járólap vagy levert fal nem azok a következmények, amik profi kivitelezés esetén előfordulhatnak. A díjkalkulációra vonatkozó információkra is érdemes nagy hangsúlyt fektetni. A kisbetűs részek kikerülhetőek, kivédhetőek, ha a költségek előre fixálásra kerülnek. A kiadások pedig tovább faraghatóak, ha nincsenek plusz, nem várt tételek, mint például emeleti pótdíj vagy súlyhatár átlépése esetén, díjszankció. Azáltal, hogy a legapróbb momentumig előre meghatározhatja a szállítás menetét, nemcsak anyagilag, hanem a konkrét cselekvések szintjén is gördülékennyé varázsolhatja a folyamatot. Ráadásul az idegeskedést is végleg elengedheti, hiszen nem érhetik negatív, pénztárcalehúzó meglepetések.

A szállítmányozás egyéni árképzéssel helyzetre és testre szabható Nem mindegy, hogy milyen jellegű és mekkora mennyiségű áru mozgatása a cél. A lomtalanítás például a hulladéklerakó telep által meghatározott köbméterre vonatkozó díj miatt összetettebb árszabású, mint egy költöztetés. Viszont az egyéni feltételek biztosítása a siker kulcsa. Amit nálunk megtalálhat.

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!