Problémamentes költöztetés a Tutiteher-rel
2020.10.01. 12:35

A költöztetés feladatát nem érdemes olyanokra bízni, akik nem jártasak a szakmában. Sokszor értékes bútorok, ingóságok szállítására van szükség rossz minőségű utakon, ez pedig tervezést és szakértelmet igényel. A csapatunk sok éve tevékenykedik a költöztetés, a tehertaxi, a bútorszállítás, illetve a fuvarozás területén, és rengeteg elégedett ügyfelünk volt az évek során. Ha Önnek is fontos az értékeinek az épsége, akkor érdemes minket választania.

A költöztetés lebonyolításához sokszor szükség van speciális járművekre és tapasztalt személyzetre. Sok esetet láttunk már, amikor rosszul rögzített bútorok, értékek mentek tönkre a szállítás során. Mindez könnyen elkerülhető, ha inkább profikra bízza a bútorszállítás és a fuvarozás folyamatát. A költöztetés Budapesten és Székesfehérvár közelében is megvalósítható, ha a cégünket választja, de igazából az ország bármely pontjára el tudunk menni, ha előzetesen egyeztetünk. Profi teherkocsikkal, eszközökkel és személyzettel dolgozunk annak érdekében, hogy ránk bízott feladatokat gyorsan és elérhető áron elvégezhessük.

Miért érdemes minket választani? Azért, mert sok éves tapasztalat van a hátunk mögött és nálunk nincsenek rejtett költségek. Pontosan kalkulálhat a díjainkkal, ami kiemelten fontos, ha például hitelt vett fel, vagy még lakbért is kell fizetnie a költözködés után. A cégünk a nemzetközi költöztetés feladatát is vállalja. Sok külföldi fuvart is végeztünk már. Igény esetén az előkészületekben is segítünk. Tudunk az ügyfeleinknek dobozokat biztosítani, amelyekben a törékeny, sérülékeny tárgyakat szorosan, puha anyagba tekerve kell elhelyezni. Minél sűrűbben pakol meg egy dobozt, annál biztonságosabb lesz az értékek szállítása, hiszen kevesebb lesz a lehetősége az ütődésre, mozgásra.

A járműveink speciálisan úgy lettek kialakítva, hogy a tehertaxi, a fuvarozás és költöztetés is biztonságosan megvalósítható legyen velük. Remek rögzítési pontok biztosítják, hogy a nagyobb, sérülékenyebb tárgyak is probléma nélkül érhessenek el a célba. Ha Ön is egy megbízható és tapasztalt költöztető céget keres, akkor a Tutiteher a tuti választás.

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!