Megbízható tehertaxi az ország bármely részén
2020.10.07. 09:05

A tehertaxi szolgáltatás biztosításához tapasztalat és jó felszerelés szükséges. A szokásos utánfutó és spanifer kombó nem elég, ha értékes, sérülékeny bútorokat vagy háztartási gépeket szeretnénk egyik helyről a másikra átvinni, ugyanis ezekkel nem mindig lehet az árut megfelelően rögzíteni. Ha Önnek is fontos a tárgyainak a sértetlensége költöztetés során, akkor a Tutiteher tehertaxi szolgáltatása kifizetődő választás. Profi kollegákkal és járművekkel várjuk, hogy Önnek is segíthessünk.

A cégünk sok éve jelen van a piacon, és minden évben többezer költöztetés, fuvarozás, áruszállítás és tehertaxi szolgáltatást biztosítunk az országunk lakosainak. Budapesten és az összes megyében rendelkezésre állunk egyeztetés után. Jól kalkulálható, tiszta költségeket prezentálunk, amelyekben nincsenek rejtett tételek. Ha fontos a precizitás, akkor a Tutiteher a tuti választás. Költöztető cégünk minden fuvarhoz biztosít megfelelő adottságokkal rendelkező teherautót vagy furgont, rögzítő eszközöket és előre egyeztetés esetén, segítő kollegát is, aki a rakodásban és rögzítésben is segédkezhet. A tehertaxi azonnal is elérhető a XV. kerület területén, vagy akár az egész fővárosban is.

Sok horrorsztorit hallani arról, hogy a nem megfelelően rögzített rakomány a szállítás során tönkrement, esetleg leborult a platóról vagy futóról, és a forgalomban résztvevőket is veszélyeztette. Nem érdemes manapság kockáztatni az értékeit és mások épségét. Rendeljen tehertaxit, költöztetést, bútorszállítást a cégünktől, és az értékeinek sértetlensége garantált lesz! Rövid határidőkkel dolgozunk, komplett költöztetést is tudunk záros határidőkkel vállalni. Sok tapasztalt, szakképzett kollegánk van, akik tudják, hogy mit, hova és hogyan kell rögzíteni a biztonságos célba érés érdekében.

A szolgáltatásaink megrendelhetők a weboldalunkon keresztül, pár kattintás segítségével vagy akár telefonon is. Részletes árlistát biztosítunk költöztetés, tehertaxi, bútorszállítás és daruzás esetén is, így pontosan tud kalkulálni a költségekkel.

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!