Költöztetés vidékre rövid határidőkkel!
2020.04.14. 13:25

Sokszor keresik meg cégünket azzal, hogy egy nagyobb városból szeretnének ügyfelek külvárosba vagy kisebb településre költözni, a költöztetés vidékre tehát egy népszerű szolgáltatásunk. Ez azért is fontos, mert a nagy sebességgel való közlekedés több veszélyt hordozhat magával, mint hinné, ha a rakomány nem jól van elhelyezve egy járműben.

Mivel a költözködés sokszor sok extra súlyt jelent, speciális járműre van szükség annak érdekében, hogy a közlekedés és a tulajdonok biztonsága is megmaradjon. Ha Önnek is fontosak ezek a szempontok, akkor a Tutiteher-nél jó helyen jár.

Megfizethető, korrekt áron vehető nálunk igénybe költöztetés vidékre rövid határidőkkel és profi csapattal. Speciálisan felkészített és kialakított járművekkel, továbbá tapasztalt kollégákkal végezzük költöztetés, bútorszállítás, tehertaxi és egyéb szolgáltatásainkat a hét minden napján. Ha fuvarozásra, szállításra vagy nemzetközi költöztetésre lenne szüksége olcsón, akkor végünk remek megoldást kínál Önnek is. Költöztetés vidékre velünk gyorsan és egyszerűen kivitelezhető.

Miért érdemes minket választani? Azért, mert nincsenek rejtett költségek, pontosan tud kalkulálni árainkkal. Törékeny, sérülékeny tárgyakat is ránk bízhat, mivel szorosan, puha anyagba tekerve rakjuk, így minimalizálva a lehetséges elmozdulást. Egy költöztetés vidékre sok felkészülést igényelhet.

Ha nem tudja pontosan, hogy mire lehet majd szükség, mekkora autó kell majd a költöztetés során, akkor ingyenesen felmérjük a helyzetet! Bútorszállítás, fuvarozás, költöztetés vidékre olcsón, elérhető áron a Tutiteher-nél!

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!