Költöztetés vidékre? Nem probléma!
2020.10.19. 15:06

A főváros és a nagyvárosok sokaknak nem jelentenek ideális lakókörnyezetet, így a költöztetés vidékre aktuális lehet bárkinek, aki nyugodtabb környezetre vágyik. A probléma persze ott kezdődik, hogy a nagyobb távolságok kevésbé tesznek lehetővé többkörös utakat, hiszen ezek hatványozottan több idő és üzemanyag költséget jelentenének. Érdemesebb profikra bízni ezt a folyamatot, mivel jó eséllyel egy nap alatt, egy körben elszállíttathat mindent, amit csak kell.

A Tutiteher évek óta biztosít költöztetés, tehertaxi, bútorszállítás és fuvarozás szolgáltatást az ország minden részén. A fővárosban igen aktívak vagyunk, de a költöztetés vidékre is gyakran történik, amihez speciálisan kialakított furgonokat, teherautókat és tapasztalt munkatársakat biztosítunk. Miért érdemes minket választani? Azért, mert a fuvarozás árak nálunk jól átláthatók, nincsenek rejtett költségek. Ha fontos szempont az elérhető ár, akkor a Tutiteher a tuti választás.

A költöztetés Budapesten sem szokott egyszerű folyamat lenni, azonban a költöztetés vidékre több problémát is rejthet magában. Először is a mozgatott ingóságokat, tárgyakat, bútorokat biztonságosan kell rögzíteni úgy, hogy a hosszas fuvar során se keletkezzen kár bennük. Másrészt a profi költöztetés és szállítás része az is, hogy gyorsan, lehetőleg egy fordulással letudjunk mindent. Ha Ön ezeket nem tudja megoldani, akkor érdemes a dolgot profikra bíznia. Igény esetén nemzetközi költöztetést és lomtalanítást is vállalunk kedvező árak mellett.

Cégünk számos elégedett ügyfelet tud felmutatni. Ennek oka többek között, hogy szakszerű segítséget tudunk nyújtani az előkészületek során is, megtervezzük a legjobb, legbiztonságosabb útvonalat, továbbá az otthonára is vigyázunk rakodás során. A költöztetés vidékre és a fővárosba is olcsón, gyorsan megoldható, ha minket választ. Nem kell azon törnie fejét, hogy milyen utánfutót béreljen, hogyan rögzítse a sérülékeny, értékes bútorokat stb. Bízza a dolgot a profikra, a siker pedig minden esetben garantált lesz!

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!