Csomagszállítás profi szakemberekkel
2021.03.16. 08:34

A csomagszállítás nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Hajlamosak lehetünk azt gondolni, hogy csak össze kell csomagolnunk a holmikat és máris indulhat a fuvar. Valójában azonban ennél sokkal többről van szó, ha azt szeretnénk, hogy minden tárgy épségben kerüljön az új helyére. Először is rengeteg múlik a pakoláson és a csomagolás módján. Nem mindegy miként szelektáljuk a holmikat és milyen csomagolóanyagokat használunk. Csak mindezek után következik a csomagok elszállítása A pontból B-be, amit szintén többféleképpen lehet megoldani.


A professzionális csomagszállítás

A precíz, biztonságos csomagszállítás minden esetben aprólékos tervezést, szervezést igényel. Előre ki kell gondolni, hogy pontosan milyen bútorok, készülékek szállítását kell megoldani. Ennek megfelelően tudjuk meghatározni, hogy milyen méretű tehergépjármű lesz ideális a fuvarozáshoz. A szállítás nulladik lépése a holmik szelektálása és alapos becsomagolása. A sérülékeny dolgokat mindenképpen külön dobozokba kell tenni és nem szabad elfelejteni ráírni, hogy 'törékeny'. Ezekkel a csomagokkal a megszokottnál is körültekintőbben kell bánni. Az autóba való bepakolás egy igen fontos mozzanat, ugyanúgy, ahogy a kipakolás is. A nem megfelelő bánásmód következtében sajnos könnyen megsérülhetnek, összetörhetnek a tárgyak. Ennek elkerülése érdekében, érdemes hozzáértő szakemberekre bízni a feladatot. Cégünk kifejezetten azért jött létre, hogy profi segítséget nyújtson a fuvarozásban, költöztetésben, csomagszállításban.

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!