Bútor szállítás olcsón, profi csapattal
2020.10.05. 10:12

Amikor az ember költözik, akkor azt szeretné, hogy a bútor szállítás minél hatékonyabb és biztonságosabb legyen. A bútoraink sokszor évekig velünk vannak és alapvető részét képezik életünknek, így többnyire az új lakhelyre is velünk tartanak. Ezeknek a szállítása viszont egy olyan feladat, amit érdemes profikra bízni. Az utak minősége nem mindenhol megfelelő, ezért a rosszul rögzített rakomány az út során akár teljesen tönkre is mehet. A Tutiteher átveszi az Ön válláról is a terhet és garantálja az olcsó, problémamentes bútor szállítást az egész országban.

Mindegy manapság, hogy egy ruhásszekrény, íróasztal, szék, könyvespolc vagy karosszék szállításáról van szó. Mindenképpen szükség van speciális járművekre és tapasztalt munkaerőre. A cégünk ezeket mind biztosítja Önnek elérhető, megfizethető áron. Sok éve foglalkozunk költöztetéssel, tehertaxival és bútor szállítással egyaránt, így a szakértelmünkben biztos lehet. A teherautóink és furgonjaink úgy lettek megtervezve, hogy bennük a törékeny, sérülékeny ingóságok, bútorok is megfelelően rögzíthetők legyenek. Minden felszerelést biztosítunk, Önnek csak a szállítandó árut kell átadnia nekünk. A bútorszállító szolgáltatásunk rendkívül sikeres volt az elmúlt években az ország számos részén, köztük Budapesten és Mosonmagyaróvár térségében is.

Miért érdemes a cégünket választania? Elsősorban azért, mert sok éve a szakmában vagyunk és profi felszerelést biztosítunk. A tehertaxi, a fuvarozás és a költöztetés számunkra mindennapos feladatok, amiket hatékonyan, problémamentesen végzünk profi csapattal. Érdemes tudni, hogy a bútor szállítás kezdete is a csomagolás. Igény esetén segítünk a bútorokat felkészíteni a szállításra, így még inkább meg tudjuk óvni az ingóságait. Ha antikbútorokról, vagy más értékes áruról van szó, akkor mindenképp bízza a dolgot profikra! Természetesen, mi is jól ismerjük a horrortörténeteket, amikor a költöztető cég hatalmas koszt, károkat hagyott maga után a lakásban. A Tutiteher-nél ez sosem fordulhat elő. Áru- és bútor szállítás során mindig figyelünk a berendezésre, és vigyázunk a parkettára, falakra is.

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!