Az áruszállítás folyamata
2020.03.27. 14:10

A polcról a tányérra

Amikor ellátogatott a közeli közértbe és a friss zöldségek között válogatott, gondolt –e már arra, hogy vajon hogyan került az áru a polcokra? Nagyon sok esetben ezt figyelmen kívül hagyjuk, pedig az áruszállítás a kereskedelem legfontosabb pillére, ami nélkül Ön sem tudná beszerezni a mindennapi élethez szükséges kellékeket.

A közúti áruszállítás, egyéb áruszállítási formák felelősek azért, hogy az otthonába kerüljenek olyan nemzetközi termékek is, amiket több ezer kilométeres távolságokból utaztatnak el hazánkba a kényelme érdekében.

Ezek a folyamatok az egész világot behálózzák és a környezetet is igénybe veszik, még is ezek a jól bevált módszerek határozzák meg az áruszállítás világát.

Az áruszállítás fontosságát, tehát nem is lehet megkérdőjelezni, ahogyan azt sem, hogy a fuvarozás hőseinek munkája is nélkülözhetetlen az áruszállítási teljesítményének fenntartása érdekében.

Az áruszállítás szabályai és fogalma

A gazdaságot és a piacot alapjaiban teszi elérhetővé mindenkinek az áruszállítás, melynek milyensége és minősége állandó téma.

A belföldi áruszállítók az áruszállítás folyamatban többféle eszközzel működnek. A légi, a vízi és a szárazföldi, vasúti teherszállítás jellemző.

A közúti áruszállítás a leggyakoribb, naponta akár többszöri utat megtéve juttatják el az árut a kijelölt célpontra és a végső rakodási terület helyszínére, hogy továbbra is kellemesen tudjon válogatni a friss zöldséges polc előtt és boldogan vihesse haza otthonába a megvásárolt termékeket.

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!