A legjobb bútortaxi Budapesten
2020.06.17. 14:45

Sok ügyfelünk mondta már, hogy a profizmusunknak köszönhetően, bútortaxi Budapest területén, a Tutiteher-nél érhető el a legjobb feltételekkel. Mi az ügyfeleink elégedettségének örülünk a legjobban, és éppen ezért, minden esetben gondoskodunk arról, hogy a bútorszállítás biztonságosan és praktikusan kivitelezhető legyen. Ha Ön is épp költözés előtt áll, és gondoskodni akar arról, hogy a komód, a szekrény, az ágy és asztal is biztonságosan átkerüljön az új otthonába, akkor a Tutiteher a tuti megoldás!

A cégünk által sok éve biztosított a bútortaxi Budapest területén. Kedvező árakat és profi csapatot kínálunk a hét bármely napján, előre egyeztett időpontban. Költöztetést is vállalunk, továbbá ingyenesen segítünk felmérni a költöztetés során felmerülő igényeket. Ha Önnek is fontos, hogy a bútorainak a szállítása profi körülmények között történjen, akkor keressen fel bátran minket!

Miért tartjuk fontosnak a profizmust a bútorszállítás terén? Sok rémtörténetet hallottunk már mi is, amikor a rakomány megsérült, leborult, és akár az útra is kiszóródott menet közben, a rossz rögzítés miatt. Ez sokszor a hozzá nem értő tulajdonosok miatt van, akik nem foglalkoznak napi szinten ezzel, így nincs kellő rutinjuk. A tehertaxi és a fuvarozás éppen ezért olyan tevékenység, amelyet érdemes inkább a profikra bízni. A Tutiteher többezer bútorszállítást és költöztetést végzett el sikeresen, tehát az Ön értékei is biztonságban lesznek.

Modern furgonokkal és tapasztalt csapattal várjuk megkeresését a hét minden napján. Nálunk nincsenek rejtett költségek. Előre kalkulálhat a teljes árral, amelyet biztosan kedvezőnek fog találni a bútortaxi Budapesten való biztosítása esetében is!

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!