A költöztető cég zökkenőmentes működése
2020.03.21. 08:12

Azokban a helyzetekben, amikor költözésre kerül a sor, bizony nehéz szituációba kerülhet. Váratlan fordulat is lehet ez vagy egy hosszabb ideje tervezett lakhelyváltás. Egyik sem jobb a másiknál, mivel a költözés mindig stresszel jár, ekkor kerül a képbe a költöztető cég munkája.

A segítség ilyenkor kívülről érkezik, egy költöztető cég személyében, amikor minden felesleges gondot levesznek a válláról és magukra vállalják a feladat nehéz részét.

Hiszen egy költöztetés irányításában jeles cég, nem csak a tárgyak és a bútorok utaztatását kezeli, hanem rendelkezésére állnak a tárgyak mozgatásáért felelős személyek is, így a cipekedés nem az Ön feladata lesz.

Ezeket tudván szívesen rendelne tehertaxi szolgáltatást vagy költöztető cég által kivitelezett bútorszállítást belföldi területre? Érdemes megismerkednie a szállítás menetével és hátterével.

A tehertaxi világa

A fuvarozás jelenében is nagy lett a konkurencia, megtalálta a költöztető cég azt a rést a piacon, ami eddig még nem volt betöltve. De erre nem csak egy vállalkozó figyelt fel így, hamar ellenfelek lettek.

Ám ez egy nagyvárosban nem okoz gondot. A kisebb településeken viszont komoly versenyhelyzetben találhatják magukat a fuvarozó vállalatok.

Amiben eltérhet a költöztető cég profilja másikétól, az a kiszállítás távolsága. Van, aki csak városon belül végez tevékenységet és van olyan, akik akár külföldről haza költözést is vállal, amit ebben az esetben nemzetközi költöztetésnek nevezünk és annak ellenére, hogy a távolság nagyúr igen nagy az érdeklődés iránta.

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!