A költöztetés kalkulátor Önnek is segít a tervezésben
2020.06.24. 13:23

Egy költözés során komoly extra költségek merülhetnek fel, ezért a költöztetés kalkulátor használata minden esetben hasznos lehet. Lehet, hogy új bútorokat, elektromos berendezéseket és dekorációs tárgyakat is szeretne vásárolni, de nem szabad megfeledkezni a költöztetés díjáról sem. A Tutiteher-nél segítünk Önnek pontosan kiszámolni, hogy mennyibe fog kerülni az ingóságainak a biztonságos elszállítása.

Cégünk többezer sikeres tehertaxi, költöztetés és bútorszállítás szolgáltatást hajtott végre az évek során, így nálunk tökéletes helyen jár, ha éppen aktuális a lakás-, otthoncsere. Profi járművekkel, rögzítő eszközökkel és tapasztalt csapattal dolgozunk, akik garantálják, hogy minden értéke épségben megérkezik az új lakhelyére. Ha szállításról és fuvarozásról van szó, akkor a Tutiteher remek választás, ugyanis kedvező árakat biztosítunk rejtett költségek nélkül. Az árkalkulátor segítségével megtudhatja, hogy pontosan mennyibe fog kerülni a költözés és a bútorszállítás.

A költöztetés kalkulátor használatára azért van szükség, mert sok költséggel jár már az is, hogy egy új lakhelyet szeretne otthonossá tenni. Új bútorok, konyhafelszerelés, asztalok, nagyobb TV, stb. Könnyen elragadhat a vásárlási láz, és lehet, hogy a legfontosabb dolgokra nem marad fedezet. A Tutiteher költöztetés kalkulátorral előre ki tudja számolni, hogy milyen kiadásokra számíthat a szállítás során, így össze tud állítani egy pénzügyi tervet. A költözést érdemes mindig okosan csinálni. Amit kell, bízzon a profikra! Ne okozzon kárt saját bútoraiban és ingóságaiban a helytelen szállítással!

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!