A fuvarozás rejtett díjtételei kikerülhetőek
2020.12.02. 07:08

A fuvarozás precizitást, odafigyelést és optimális szervezettséget igényel. Ha ezek a szempontok stimmelnek, akkor minden adott a sikerhez, legyen szó költöztetésről vagy egyéb szállítási formáról. Érdemes szakemberekre bízni a cipekedés, áruszállítás mozzanatait, mivel így elkerülhetőek a nem várt, negatív meglepetések és a nem egyszer kellemetlenségek egész sorát elindító fejlemények.

Mi jellemző a fuvarozás díjszabására?

A piacon számtalan konstrukció közül lehet válogatni. Viszont érdemes résen lennie, és el is mondjuk, hogy miért.

Mi fix órabérrel dolgozunk. Hogy ebben mi a tuti? Az, hogy nincsenek rejtett költségek, olyan vállalások, amiknek a meglétéről nem is tud. Ha már kapott úgy kézhez számlát, hogy azon ismeretlen tételek egész sora szerepelt, akkor nem vitás, ez az a forgatókönyv, amit érdemes kikerülnie. Igen ám, de hogyan? Úgy, hogy a fix díjazásra voksol.

Emeleti bónusz kiadás, kiszállási díj, súlyhatár feletti plusz költség. A sort jó darabig lehetne folytatni. Ezek azok a kisbetűs részek, amik hirtelen nagyító alá kerülnek, amikor a költöztetés a gyakorlatban megtörténik. Viszont, ha résen van, akkor a fix kiadásokra szavazva kivédheti az ilyesfajta roppantul kellemetlen, pénztárca vékonyító fejleményeket.

Az előre tervezhetőség, különösen a mai világban, óriási előny. A pontos költségvetés keretei közé nem férnek bele a kiadásnövelő meglepetések.


A profi fuvarozás felelősségteljes megbízatás

A szakértelem és a tapasztalat olyan elegyet alkot, ami a szállítás, költöztetés megszervezésénél valódi aranytartalék. Ha ilyen alapokra támaszkodhat, akkor a gördülékeny eredményesség kiteljesítő érzésével gazdagodhat.

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!