A fuvar kisteherautóra gördülékenyen leszervezhető
2021.02.24. 13:21

A fuvar kisteherautóra az egyik legkényelmesebb alternatíva, ha költöztetésről, szállításról van szó. A megfelelő mennyiségű hely garantálásával a nagyobb tömegű, méretű holmik is egyszerűen mobilizálhatóvá válhatnak. Természetesen a járműig el kell jutnia mindennek, amit mozgatni kíván és a célállomáson is lényeges feladat a kipakolás. Ezek a részfeladatok együttesen egyetlen folyamatot alkotnak, aminek a lebonyolítása közben, ha minden egy kézben összpontosul, akkor nem léphetnek elő váratlan fejlemények.


A fuvar kisteherautóra költséges mulatság?

Sokan attól tartanak, hogyha profi csapatra bízzák a szállítás kihívását, azzal tetemes mennyiségű pénzt herdálnak el. De még jó idejében tisztázni, hogy egyrészt ez nem pazarlás, másrészt a saját kezű megtervezés és lebonyolítás sokkal több anyagi muníciót emészthet fel. A fix árkalkuláció biztonságos hátteret és kiszámíthatóságot garantál. Ez óriási előny, különösen manapság. A rejtett díjtételek megnehezíthetik a dolgát, ráadásul nem várt mértékben fokozhatják a kiadások nagyságát. Szóval ez a legkevésbé sem ideális forgatókönyv. Márpedig a gyakorlatból kiderül, hogy nem egyszer emeleti pótdíjjal vagy éppen súlyhatár feletti “büntető” költségekkel is számolni kell. Viszont, ha a díjazás előre meghatározott módon történik, akkor a kisbetűs részek végképp eltörölhetőek. A fuvar kisteherautóra a teherszállítás egyik legbiztonságosabb módja! A biztonság megteremtése a fuvarozásban nemcsak azt jelenti, hogy a konkrét szállítás akadálymentes. A holmik fel- és lepakolása, az áruk épségének maximális megóvása és a közvetlen környezetünk védelme is kulcsfontosságú kitételek.

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

Olcsó lomtalanítás
2022.03.26.
Olcsó lomtalanítás

Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről vagy a melléképületekről, az olcsó lomtalanítás iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Ennek oka egészen egyszerű. A hagyományos szemétszállítás keretein belül, a legtöbb feleslegessé vált holmit nem viszik el.

Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?
2022.02.24.
Miért érdemes profikra bízni a költöztetést Budapesten is?

Egy költöztető cég Budapest teljes területén ideális megoldást kínál bárkinek, aki szeretné magát megkímélni a költözés egyik legnehezebb részétől, a bútorok és más berendezési tárgyak egyik helyszínről a másikra történő szállításától. 

Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike
2021.12.20.
Az árufuvarozás a legnepszerűbb szolgáltatások egyike

Az árufuvarozás és költöztetés az egyik legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ez nem véletlen, hiszen a költözés mindig nagy stresszel jár. 

Szállítmányozó cégek
2021.11.20.
Szállítmányozó cégek

Ha új ingatlanba költözést tervez, előfordulhat, hogy egyszerűen azt feltételezi, hogy mindent meg tud majd oldani saját maga, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy igénybe vegye a szállítmányozó cégek segítségét. Bár tagadhatatlan, hogy képes lehet az összes dobozát saját maga becsomagolni és egyik házból a másikba költöztetni, a bútorok költöztetésénél a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek. 

Teherszállítás felesleges problémák nélkül
2021.04.23.
Teherszállítás felesleges problémák nélkül

Mindannyiunk életében előfordul, hogy teherszállítás igénybevételére van szükség, legyen szó egy kisebb poggyászról, háztartási cikkekről, bútorokról, lakás vagy iroda felújításához szükséges anyagokról vagy gazdasági tevékenységhez szükséges árukról. Ilyen helyzetekben a kérdés, mint általában mindig, az időn és a pénzen alapul. 

Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán
2021.04.19.
Fontos a gyorsaság a hazai szállítás piacán

A belföldi és külföldi szállítás kedvező feltételei megkönnyítik az új cégek nyitását vagy a korábban létrehozott vállalatok terjeszkedését. Ezért, manapság az irodaköltözés olyan gyakori, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokra mindennap érkezik megrendelés.

Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen
2021.04.13.
Belföldi fuvarozás könnyen, gyorsan, egyszerűen

Amikor egy irodának új helyre kell költöznie, a belföldi fuvarozás jelenthet megoldást a felmerülő problémákra. Jelen helyzetben, a vezetésnek gondolnia kell a céges berendezések biztonságos szállítására. 

Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során
2021.04.06.
Sokat számít a tapasztalat az árufuvarozás során

Költözés vagy árufuvarozás közben leginkább a terjedelmes, nehéz vagy törékeny tárgyak szállítása aggasztja a megrendelőket. Ilyenek a szekrények, az ágyak, a mosógépek, a hatalmas tévék vagy a nagy tükrök. 

A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet
2021.03.19.
A nemzetközi költöztetés könnyű is lehet

A nemzetközi költöztetés egy igen bonyolult és hosszadalmas feladat, ha nem a megfelelő szakemberek végzik. Laikusként sokan azt gondolják, hogy ez sem lehet nehezebb, mint egy sima belföldi költözés. 

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!